Inloggen/registreren
Offertelijst
Verkoop uitsluitend aan resellers    Lage prijzen door eigen import    Levering uit voorraad 

Double A

Double A
Ontdek de Excellente Kwaliteit van Double A Premium Papier!

Wil je jouw professionele documenten naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor Double A Premium-papier - het geheime ingrediënt voor indrukwekkende rapporten, presentaties en meer! Met uitstekende specificaties is dit papier de perfecte basis voor al jouw afdrukbehoeften.


Waarom Double A?


  • Premium Kwaliteit: Double A staat bekend om zijn ongeëvenaarde kwaliteit en uitstekende resultaten. Elk vel bevat maar liefst 30 miljoen vezels per gram, wat zorgt voor een buitengewone afdrukkwaliteit.
  • Goede Doorloopbaarheid: Dankzij de geavanceerde roterende precisiepapiersnijmachines loop je minder risico op vastlopen in je kopieerapparaten. Het papier heeft een strenge doorloopbaarheidstest doorstaan en levert keer op keer soepele prestaties.
  • Scherpe Afdrukken: Het gladde oppervlak van Double A-papier zorgt voor een perfecte overdracht van inkt, waardoor je afdrukken net zo scherp en gedetailleerd zijn als het origineel.
  • Helderheid: Met een heldere witte kleur biedt Double A een hoog contrast en is vervaging verleden tijd.
  • Verbeterde Kopieerresultaten: Minder stof betekent een langere levensduur voor je apparaten. De geavanceerde papiersnijmachines zorgen voor schone sneden en minimaliseren verspilling.
  • Dubbelzijdig Gebruik: Dikke vezels van topkwaliteit maken dubbelzijdig afdrukken moeiteloos, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.
  • Langere Opslagperiode: Ons zuurvrije papier zorgt ervoor dat jouw documenten langer meegaan, perfect voor archivering en opslag.
  • Milieuvriendelijk: Double A is toegewijd aan het behoud van het milieu. De fabrieken van Double A produceren papier uit duurzame bronnen, met respect voor de natuur.


Beschikbaarheid


Double A Premium-papier is verkrijgbaar in zowel A4- als A3-formaat, waardoor het geschikt is voor de meest voorkomende printbehoeften. Kies voor Double A en ervaar zelf de superieure kwaliteit waar professionals op vertrouwen!

Upgrade vandaag nog naar Double A Premium en laat je documenten stralen als nooit tevoren!


Benieuwd naar de technische informatie? Klik hier voor de spec sheet van Double A.

Wilt u Double A uitproberen? Vraag hier een sample verpakking aan.


Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen