Inloggen
Offertelijst
Het complete assortiment Double A Hoog service niveau Levering uit voorraad

Holland Office Supplies is een onafhankelijke importeur en distributeur van kantoorpapier en  levert uitsluitend aan wederverkopers zoals kantoorartikelenleveranciers, groothandelaren, retailers, supermarkten, shipchandlers en e-commerce bedrijven.

Assortiment | Bij HOS kan je terecht voor een uitgebreid assortiment printpapier. Van goedkope white label soorten tot premium kwaliteiten printpapier. Holland Office Supplies is o.a. officieel distribiteur van o.a. de topmerken printpapier Double A, Inacopia Elite en Inacopia Office.

Meer marge voor je bedrijf  | Met onze producten kan je je onderscheiden van je concurrent en meer marge maken. Wij leveren onze producten tegen zeer concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan assortiment, kwaliteit of service.

Markt- en productkennis | Onze teamleden beschikken over jarenlange ervaring in de industrie. Ze kennen de markt door en door en begrijpen de unieke uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Deze ervaring stelt ons in staat om niet alleen de juiste producten te leveren, maar ook om waardevolle inzichten en (verkoop-)advies te bieden.  

Snel geleverd in de Benelux | Vanuit ons magazijn in Lisse wordt je bestelling snel geleverd door onze logistieke dienstverlener TeamTrans. Voor 15:00 besteld, is morgen in huis.

Flexibele organisatie | Zaken doen met Holland Office Supplies is zaken doen met een betrouwbare leverancier die garant staat voor een perfecte logistieke oplossing. Bestellingen leveren wij vanuit ons eigen magazijn. Wij kunnen hierdoor flexibel omgaan met je bestelling. We kunnen je bestelling ook rechtstreeks, uit jouw naam bij je klant dropshippen. Eventueel voorzien van je eigen pakbon.

Persoonlijke service | We geloven in het delen van onze markt- en productkennis met onze klanten, omdat we oprecht geloven dat jouw succes ons succes is. We zijn trots op de persoonlijke service die we bieden! Korte lijnen en persoonlijk contact zijn onze speerpunten.

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen